ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

KINGSTON: POSNELI SPOT ZA "TROPIKANA KLUB"

 kingSkupina Kingston je pred nekaj dnevi za skladbo 'Tropikana klub', s katero napovedujejo novi album, katerega izid pričakujemo 23. junija, posnela zanimiv videospot.

Potem, ko smo tudi v Sloveniji že videli nekaj znanih obrazov, ki nastopajo v spotih drugih izvajalcev, so Kingstoni zagotovo podrli rekord! Na snemanje so namreč povabili Natalijo Verboten, Atomik Harmonik, 6pack Čukurja ter celo pevca skupin Big Foot Mama (Gregorja Skočirja) in Šank Rock (Matjaža Jelena)!

Idejo o gostih v spotu je dobil Dare Kaurič, ki je poleg Zvoneta Tomca tudi večinski avtor uspešnic skupine Kingston. Režijo so zaupali Mateji Tomažinčič, vse skupaj pa posneli v majhni sobi s fototapeto tropske plaže v ozdaju! Snemanju se je nepričakovano priključil še kitajski goli pes, sicer Čukurjev ljubljenec.

 

»Mislimo, da bo stvar zabavna, vsem gostom pa se res iskreno zahvaljujemo. Pred samim snemanjem smo bili namreč malce v dvomih, saj so nam 'poznavalci' vztrajno zatrjevali, da je vprašanje, če bodo zvezdniki sploh želeli sodelovati. Prav zato smo tega toliko bolj veseli.«

Na sceni torej obstaja tudi kolegialnost in ne zgolj tekmovanje med izvajalci. Kingstoni so prepričani, da je dovolj prostora za vse, če le delaš kakovostno in s srcem. Zato so tudi goste skrbno izbrali in k sodelovanju povabili tiste, ki jih spoštujejo kot glasbenike in nenazadnje tudi prijatelje.

V spotu se pojavita še mični črni striptizeti, ki sta na snemanje prišli iz nočne izmene in komaj odigrali svoji vlogi. Ker pa je pri Kingstonih dobra volja nenehno prisotna, so tudi njiju motivirali s humorjem.

Foto: Robert Zabukovec