ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

"ČAS" ZA SKUPINO VOYAGE

 

 Voyage na stoluSkupina Voyage je na radijske valove prinesla nalezljiv in melodičen pop rock. Nase so opozorili s singlom Zame, ki je še posebej navdušil v video obliki, saj gre za fantastičen animacijski spot, s temeljito grafično obdelavo, za katerega so poskrbeli SebaS Production.

V najbolj vročih mesecih v letu pa se Voyage vračajo s skladbo ČAS. Skladba, je avtorsko delo kitarista Davida Tomana in basista Sebastjana Kukovca, vlogo pri produciranju in deloma tudi aranžmaju je skupina Voyage ponovno zaupala Mitji Mithansu, s katerim je že sodelovala pri prejšnjem singlu. Skladba se začne z lahkotnimi reggae ritmi, pravšnjimi za poletne dni, ki poslušalca prav kmalu popeljejo v svet rock glasbe. Tematsko se avtorja dotikata pritiskov in vplivov modernega življenja na posameznika ter iskanju kvalitete življenja, ki ga lahko vsak posameznik najde v sebi, v tem kar dela, morda tudi v glasbi. 

Kot se za ime skupine spodobi, so člani skupine tudi čez poletje malce »potovali«. Za nekaj dni so se namreč odpravili na morje in v gore, sicer pa veliko potujejo po Sloveniji, kjer imajo tudi čez poletje dosti nastopov.

 

 

 

Več o skupini Voyage:

Skupina Voyage se je formirala v lanskem letu, po odhodu ključnih članov pevke Maje Štuhec in basista ter avtorja Sebastjana Kukovca iz skupine Zeus. Maji in Sebastjanu so se pridružili, kitarist Boris Jakop, ki je deloval kot studijski glasbenik, David Toman- drugi kitarist ter energična bobnarka Mihaela Kotnik, ki je bila do nedavnega članica zasedbe Nexys. Prva skladba, ki so jo dekleti in fantje sploh posneli je doživela lep uspeh, saj je z drugim mestom na festivalu FeNS 07 postavila lepo odskočno desko za skupino. Kasneje so Voyage posneli tudi videospot za omenjeno skladbo, ki je predstavil nov pristop k snemanju videospotov, saj temelji na računalniških animacijah ter temeljiti grafični obdelavi. Skupina je zelo aktivna tudi na področju koncertiranja.

Več o skupini Voyage pa lahko izveste nai: http://www.zeus-music.com/   ali  http://myspace.com/rockwithvoyage