ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

JINX: Re-izdaja albuma " NA ZAPADU" z bonus zgoščenko

 

 jinxSkupina Jinx se je z albumom »Na zapadu«, ki je ponovno osvojil vse stare oboževalce in pritegnil svežo generacijo poslušalcev, zagotovo vrnila v sam vrh hrvaške pop glasbe. Spremenjeni in izboljšani Jinxi so z albumom potrdili vse njihove pretekle adute, nastopi v živo pa so postali močnejši kot kdajkoli prej.

 

Njihov uspeh so potrdile radijske uspešnice (»Na čemu si ti?«, »Na zapadu«, »Pored mene«), odlične recenzije albuma in razprodani koncerti na Hrvaškem, v Sloveniji in drugod. Sedaj, 15 mesecev kasneje, je skupina pripravila re-izdajo albuma »Na zapadu«, s katerim Jinxi zaokrožujejo uspešen projekt, ki se pričel graditi leta 2006, po njihovi ponovni združitvi. Novi album bo »odebeljen« z bonus zgoščenko, na kateri je veliko ekskluzivnih dobrot:

 

LIVE POSNETKI

Prvič objavljene koncertne verzije pesmi »Na zapadu«, »Na čemu si ti?« in »Šmiramo« posnete na velikem koncertu v zagrebškem Domu sportova 29. novembra 2007.

 

VIDEOSPOTI

Poleg videospotov »Na čemu si ti?«, »Na zapadu« in »Pored mene« je na bonus zgoščenki tudi neobjavljen videospot za pesem »Požurimo« v režiji Saše Podgorška.

 

FOTOGALERIJA

V fotogaleriji se bodo nahajale najboljše, še ne objavljene studijske fotografije, ki jih je posnela Mare Milin.

 

Re-izdaja albuma »Na zapadu« bo od 22. septembra 2008 razpoložljiva na policah DALLAS MUTE SHOPa, na bencinskih servisih po Sloveniji in v vseh bolje založenih glasbenih trgovinah.

 

Za konec leta Jinxi pripravljajo še eno presenečenje, o katerem pa vam bomo več zaupali v bližji prihodnosti.