ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

ALTERRA: IZDALA NOV ALBUM "SYNOPTICON"

 

 ATT15862Najavljamo objavo premiernega albuma „Synopticon" ljubljanske zasedbe ALTERRA. Projekt „Synopticon" tvorijo glasba (posnetki, izdani na cedeju), video ponazoritve avdio posnetkov in povezovalna internetna stran (http://www.alterra.si/).

 

Člani so v drugi polovici 80-tih ter v začetku 90-tih let delovali v zasedbah Miladojka Youneed, Lolita, ter v različnih hardcorovskih bendih. Že takrat so opozarjali na nujnost demokratizacije družbe in pravico do svobode življenjske izbire. V projektu „Synopticon" zasedba ALTERRA reflektira in kritično odseva hipnotičnost in samoiluzivnost postmoderne medijske družbe.

 

Album  „Synopticon" je izšel 15. septembra pri založbi BUBA in si ga lahko priskrbite v DALLAS MUTE SHOPu, na vseh večjih bencinskih servisih po Sloveniji in v vseh boljših in bolje založenih glasbenih prodajalnah.

 

Prvi single z naslovom „Doppelgänger" že lahko slišite na radijskih postajah po Sloveniji.

 

Predstavitev albuma bo jutri v četrtek, 18. septembra, ob 20. uri na Zvezdarski 1 v Ljubljani (Grubarjeva galerija na prostem), koder že poteka razstava Alena Ožbolta, oblikovalca ovitka plošče.
Vljudno vabljeni!