ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

LANGA: SKLADBA "ZA SVOBODO DIVJEGA SRCA" DOBILA VIZUALNO PODOBO

 Langa_videospot.JPG 

Skupino Langa poznamo že vsi. Zgodbo skladbe 'Za svobodo divjega srca' prav tako. V teh dneh pa zgodba o uspehu dobiva nove razsežnosti - omenjena skladba je dobila tudi vizualno podobo v obliki videospota.

 

Langa so svoj novi videospot posneli v domačem Prekmurju. Idilično kuliso je predstavljala narava v okolici Bukovniškega jezera v bližini Dobrovnika in na letališču Rakičan v Murski Soboti.

Režisersko taktirko je prevzel Matej Kolmanko, scenarija pa se je lotil kar Mišo Kontrec. Po rahlih preglavicah z muhastim vremenom jim je uspelo posneti kadre za pričujoči videospot, v katerem se poleg članov skupine pojavlja tudi Tadeja Ternar, miss Slovenije 2007.

V Langini domači vasi Pušča so pred kratkim začeli tudi z gradnjo večnamenske dvorane Langa, na kar so člani skupine neizmerno ponosni in hkrati počaščeni, da imajo takšno podporo sovaščanov. Tu pa se dobre novice še ne končajo; Langa so namreč začeli s snemanjem novega albuma. Skladbe bodo čisto v njihovem stilu, modernih ciganskih ritmih.