ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

'Lajf je moj'

 poletna uspešnica Ramusa in Nike Zorjan

Ramus, nov glasbeni glasbeni projekt znanega ustvarjalnega para Maraaya, osvaja slovenski radijski prostor s poletno uspešnico, na kateri gostuje pevka Nika Zorjan.

Duo Maraaya nekaj dni pred odhodom na Dunaj, kjer bo Slovenijo predstavljal na tekmovanju za pesem Eurovizije, na radijske postaje pošilja pesem 'Lajf je moj'. Gre za pravo himno poletja, v kateri poleg mladega DeeJaya Ramusa sodeluje mlada in talentirana Nika Zorjan, ki je prava poosebitev energične plesne pesmi, ki se bo dotaknila vseh, ki uživajo življenje tako kot so si ga zamislili.

Ramus in Nika sta z Raayem in Marjetko že sodelovala pri posameznih projektih: Ramus pri ustvarjanju remiksa za evrovizijsko pesem ter dveh remiksih za April, Nika kot vokalistka pri posameznih pesmih, na Dunaju pa se jima bo že drugič pridružila na evrovizijskem odru. Spomnimo, da je Nika lani kor spremljevalna pevka nastopila ob Tinkari Kovač v Kopenhagnu, ko je izvajala Raayevo pesem 'Round and Round', s svojim vokalom pa bo tokrat podprla še izvedbo pesmi Maraaye 'Here For You'.

Kot so Maraayi na stežaj odprta vrata v mednarodni svet popularne glasbe, je tudi Ramus eden od projektov, za katerega ustvarjalni par verjame, da bo svojo pot našel tudi izven Slovenije.