ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

I.C.E.

 ZA SLADOKUSCE PRIPRAVILI 'CUKR POP'!

Novi single iz albuma Tu je raj!

 Skupina I.C.E., ki ustvarja že deseto leto, letos pa se je predstavila tudi na EMI s sklabo 'Vse mogoče', na radijske valove pošilja novo skladbo 'Cukr Pop'. I.C.E. pravijo, da gre za najbolj "sladko" in nagajivo skladbo z njihovega še svežega, drugega studijskega albuma 'Tu je raj'.  "Melodija je nalezljiva," pravijo, "in ob poslušanju običajno nariše nasmešek na obraz.". Z nekoliko hitrejšim tempom in z rahlo zbadljivim ter zabavnim besedilom opominja na to, kako pomembna je edinstvenost posameznika in kako ključno je, da človek v življenju počne tisto, kar si srčno želi.

I.C.E., ki so v marcu tudi v živo predstavili svoj drugi album 'Tu je raj', se že z velikim veseljem pripravljajo na poletne koncerte. Najprej bodo v juniju nastopili v kranjskem klubu Bazen, nato pa proti koncu meseca krenili na sever Nemčije, kjer se odvija eden najbolj odmevnih festivalov v Evropi, Kieler Woche, ki ga vsako leto obišče do 3 milijone ljudi. Tam bodo dober teden "prekopavali" tuj teren, nato pa se vrnejo na domača tla, kjer bodo v juliju koncertirali na več znanih glasbenih festivalih. Prvi izmed teh bo dolenjski festival ŠVIC. Pravijo, da komaj čakajo, da svojo novo ploščo predstavijo širši Sloveniji in še v živo zažurajo s svojimi poslušalci.

 Skupina I.C.E. se je pretekli konec tedna mudila v sosednji Avstriji, kjer so snemali spot za novi single 'Cukr Pop'. Kje točno so bili in kaj natanko so na snemanju počeli še ne izdajo, saj bo tako presenečenje še slajše. Pravijo pa, da je bilo snemanje sila zabavno in navihano – tako kot sama skladba Cukr Pop.

I.C.E. snemanje spota. Foto: Marko Duplišak