ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

KOLEKTIV MANOUCHE

 RECI MI DA

Kolektiv Manouche je v dobrih petih letih postal ena izmed najbolj prepoznavnih glasbenih skupin pri nas. Za njimi je skoraj dvesto koncertov, dva albuma in osem glasbenih videov.

Ideje za tretji album že snujejo, po skladbi 'Dotakn se me' tokrat predstavljajo novo pesem z naslovom ‘Reci Mi Da’. “Nova skladba je bolj akustičnega značaja, a zato nič manj plesna,” nam je zaupal vodja kolektiva in avtor Robert Pikl. “Na koncertih opazujem odzive publike in povsem jasno mi je, da se želijo zabavati ob plesnih ritmih. Prihaja razigran decembrski čas, naj vas zasrbijo podplati!”

 

Elektrosvingerji pa navdušujejo tudi izven naši meja.

Fantje in dekle so se že drugo leto zapored razveselili povabila k sodelovanju s strani dveh različnih nemških založb.

Lansko leto jih je založba Lola’s World uvrstila na kompilacijo Electro Swing Revolution, letos pa so se znašli na kompilaciji Electro Swing pod okriljem založbe ZYX Music, vsakič v družbi najbolj zvenečih imen njihovega žanra.

Tako je za njih izvedela tudi priznana angleška agencija Scarlett Entertainment, ki deluje globalno in zastopa izbrane skupine iz celega sveta. Pred kratkim jih je vzela pod svoje okrilje in objavila članek, kjer jih je označila kot izjemno glasbeno skupino, ki z igrivim mešanjem različnih žanrov in svojo pojavo navduši prav vsakogar. S tem se kolektivu Manouche odpirajo nove možnosti koncertiranja po Evropi, ki so jo s turnejo po Franciji in koncertih po Nemčiji in Avstriji že spravili na noge. 

Pri nas pa boste na prihajajočih koncertih lahko z njimi zaplesali tudi na novo skladbo ‘Reci Mi Da’. 

foto: Jure Matoz