ANKETA

PRI REŠEVANJU KRIŽANK UPORABLJAM
  K&K slovar
  druge spletne slovarje
  slovarje v knjižni obliki

Uporabniško ime:
Geslo:

''THE SHOW MUST GO ON''

 Še mesec dni do rock spektakla z glasbo legendarnih Queen

Četrtek, 17.11.2016 ob 20.00  // Hala Tivoli, Ljubljana

Rock spektakel 'The Show Must Go On': The Bohemians, mednarodno priznan Queen tribute band, s 25-članskim simfoničnim orkestrom, zborom in sopranistko Lynelle Jonsson

Točno mesec dni nas loči do 17. novembra – dneva, ko v Ljubljano prihaja rock spektakel 'The Show Must Go On', ki ga ob 25. obletnici slovesa od Freddieja Mercuryja pripravljajo The Bohemians (mednarodno priznan Queen Tribute band). V Hali Tivoli bodo nastopili s 25-članski simfoničnim orkestrom ter zborom.

The Bohemians smo pri nas že videli in slišali, a tokrat se bodo prvič predstavili v razširjeni različici, podkrepljeni z veščimi instrumentalisti in številnimi vokalisti. Pod odrom Hale Tivoli boste lahko podoživljali zlata leta, ko so Queen s svojimi glasbenimi mojstrovinami kraljevali glasbenemu svetu. 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'The Show Must Go On', 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You' in 'We Are the Champions' so le nekatere od skladb, ki jih znamo na pamet in jih bomo slišali sredi novembra. The Bohemians so se skladb kultnih Queen lotili z vsem spoštovanjem do izvirnikov in prepričali tudi člane zasedbe, ki jo poustvarjajo -  njihov trud in delo sta opazila tudi Brian May in Roger Taylor, člana skupine Queen.

Glasbena zgodba skupine Queen se je prehitro končala s smrtjo Freddieja Mercuryja, enega od najbolj prepoznavnih frontmanov vseh časov. A predstava se mora nadaljevati – v četrtek, 17. novembra, se bo v ljubljanski Hali Tivoli odvijal rock spektakel The Show Must Go On z The Bohemians (mednarodno priznan Queen tribute band), 25-članskim simfoničnim orkestrom pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom in s sopranistko Lynelle Jonsson. Pripravite se na energično, divjo vožnjo z največjimi uspešnicami enega od najbolj popularnih in ikoničnih rock bandov vseh časov - nastopajoči vam bodo pričarali bombastičen avdio-vizualni nastop z največjimi rock himnami legendarnih Queen.

V kolikor še nimate vstopnice za 'The Show Must Go On' vas obveščamo, da bo kontingent vstopnic po trenutni ceni 25 eur (oz. 15 eur za otroke do vključno 13. leta) kmalu pošel, cena vstopnic pa se bo zvišala.